Szűrés

A(z) SUPER UHD TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Sorozatban hatodszor nyert LG OLED TV EISA-díjat

2017. augusztus 19. -

Immár hatodik egymást követő évben nyert EISA-díjat LG OLED tévé: idén az LG E7 OLED érdemelte ki az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA) legjobb OLED televíziónak járó elismerését, de más LG-készülékek is elhozták a kategóriagyőztes címet.

Tovább

Európában is bemutatkoztak az LG 2017-es OLED és nanocellás SUPER UHD tévéi

2017. február 16. -

Az LG Electronics (LG) Európában először a görögországi Heraklionban mutatta be a Las Vegasi CES-en januárban leleplezett új csúcskategóriás tévékészülékeit. Az InnoFest Europe kiállításon megtekinthető termékek közül az OLED55C7V típusú OLED és az SJ850V típusú SUPER UHD televízió hamarosan a hazai boltokba is megérkezik.

Tovább

Az LG 2017-ben új irányt szab az LCD televíziózásnak nanocellás SUPER UHD tévéivel

2017. január 5. -

Az LG a 2017-es CES-en mutatja be új SUPER UHD TV-it (SJ9500, SJ8500 és SJ8000 modellek), melyek a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb nanocellás technológiával készültek, és új szintre emelik az LCD tévézés élményét.

Tovább

Újra EISA-díjat nyert az LG OLED TV-je

2016. augusztus 16. -

Immár ötödik egymást követő évben nyerte el az LG Electronics (LG) OLED TV-je az európai piacon kapható legjobb high-end televíziónak járó elismerést az Európai Kép- és Hangszövetségtől (European Imaging and Sound Association — EISA). Az EISA díjairól minden évben 20 ország 50 multimédia-magazinjának szakértőit felvonultató bi-zottság dönt — ez a testület az innovatív termékeket azok technológiai tudása, formaterve és a bennük megtestesülő innováció alapján értékeli.

Tovább